Krav til vedligeholdelsesproces for elektrisk styreudstyr fra styreskabsproducenten

1. Vedligeholdelse af styreskabsbus
(1) Brug en højeffektstøvsuger eller bærbar hårtørrer til at rense støvet på bussen for at sikre dens gode isolering.Styreskabsproducenten bruger børste og andre værktøjer til at samarbejde i rengøringsprocessen.
(2) Rens oliesnavset på bussen med levende rengøringsmiddel (LE0).Hvis bussen er stærkt olieret, skal du bruge en sifonpistol og komprimeret gas til at rense olien.
(3) Kontroller, om busstøtteklemmen, busforbindelsen, busbeskyttelsesisolationspladen og forbindelsesskruerne mellem bus og kontaktsokkel er løse og fastgjort.Tjek busforbindelsen, forbindelsen mellem bussen og kontaktfoden og busbrobussen for overophedning og oxidation, og buskontaktfladen skal være glat, ren og fri for revner.I modsat fald skal teknisk transformation vedtages og implementeres.
(4) Kontroller, om busstøtteklemmen (isolator) og busbeskyttelsesisoleringspladen er beskadiget, ellers bør de forstærkes eller udskiftes.
(5) Kontroller, at afstanden mellem busser ved tilslutning af bus og omskifterbase skal opfylde standarden.
(6) Brug en 1000V megger til at måle bussens isolationsmodstand til jorden og mellem faser i styreskabet til at være over 0,5M Ω.
Styreskabsproducent.

2. Sekundær kredsløbsinspektion og komponenttest
(1) Rens støvet på overfladen af ​​hvert relæ, klemrække og kontakt i styreskabet, og kontroller, at ledningerne til krydsforbindelsesklemmen er faste, og at skruerne er faste.
(2) Den sekundære kredsløbsledning skal være fri for ældning og overophedning, eller den skal udskiftes.
(3) Kontroller, at spændingskredsløbets ledningsdiameter på den sekundære kredsløbsledning ikke er mindre end 1,5 mm2, den aktuelle kredsløbsledningsdiameter for styreskabsproducenten er ikke mindre end 2,5 mm2, afstanden mellem ledningsfastgørelsesklemmerne er ikke mere end 200 mm, og bøjningsradius er ikke mindre end 3 gange tråddiameteren, ellers skal ledningen udskiftes og bøjningen justeres.Gaffelen mellem afbryderhuset og beskyttelseskomponenten skal være stram og ikke løs, ellers skal den udskiftes.
(4) Kontroller, at alle indikatorlamper, knapper og betjeningshåndtag på styreskabet skal fungere nøjagtigt og pålideligt.Lav testregistreringer til næste vedligeholdelsesreference.


Indlægstid: Jan-11-2023